Om genkomst.dk

Denne hjemmeside redigeres af Jørgen Hedager Nielsen. Den er lavet i tilknytning til bogen »Han gør alting nyt– om de sidste tider, Jesu genkomst og den nye jord«. Sidens indhold skal ses som  supplerende materiale i form af lydfiler, bibelstudier og ikke mindst blogindlæg.

Grundlag

Folkekirkens bekendelser er grundlaget for alt på hjemmesiden. Indlæggene er båret af tillid til Bibelens budskab og  glæde over frelsen i Jesus Kristus.

Blog

Med nogle ugers mellemrum kommer der et nyt indlæg på bloggen. Et nyt indlæg udløser en mail til dem, der abonnerer på det gratis nyhedsbrev, og det slås op på min sige i Facebook.

Kommentarer

Brugere må meget gerne skrive kommentarer i bloggen. Skriv kort, præcist og respektfuldt og undlad reklamer. Det er ikke muligt at indsætte links. I kommentarerne kan der naturligvis komme synspunkter, som ikke lever op til grundlaget, men er de seriøse, får de lov til at stå.

Redaktøren

Da denne hjemmeside er et enkeltmandsforetagende, vil det nok være på sin plads med en lille præsentation. Jeg er pensionist, og bruger en del af min tid på at skrive. Min baggrund for det er 16 år som forlagsredaktør på Lohses Forlag og næsten lige så mange år som journalist på Indre Missions Tidende. Gennem tiden har jeg fået udgivet flere bøger. Dem, der stadig er i handlen, kan ses her.

I mange år har jeg været fritidsforkynder i Indre Mission, og det er jeg stadig. En meget stor del af min undervisning og forkyndelse har de senere år haft afsæt i mit arbejde med bogen “Han gør alting nyt”. Under “Gratis materiale” er der flere tekster og lydfiler fra min forkyndergerning.

Jeg er gift og har fire døtre og en del børnebørn. Og så har vi en have, som engang skal minde om Paradis, men der er et stykke vej endnu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial